21 feb. 2009

Hmhm

Jag är ganska slapp idag. Jag försöker fixa repetitionen nu men det går sådär. Har så mycket att tänka på att det mest står still. -.- Jag behöver en motivationskick. Typ i form av en box apelsin-noblesse. :) Nu är mamsen i stockholm också, så idag kommer jag få ha koll på småbröderna lite när pappsen inte är hemma. Men vi har ju snö, och dem ska få en ny pulka, så det blir förmodligen relativt lugnt här hemma. Idag blir det nog inte mer snöäventyr för mig och min täppta näsas del. Vi var ute på promenad igen, jag och Maya. Hon fick springa runt och rulla i snön lite för sig själv, så nu ligger hon och nanar sött i min säng under en filt. :)
Och förresten Tobbe, när jag väl blir en lycklig och lyckad människa, tror jag faktiskt inte att T-bear och Sol-strålen kommer stå allra högst på min lista. Även om de har bidragit på sitt eget lilla vis ;)



1 kommentar:

Tobbe sa...

Du kan försöka fönreka deras betydelse, men de betyder allt för din framtida lycka! Men jag är besviken på dig som missar chansen till snöäventyr och pulkåkande...