11 feb. 2009

Pluggplugg och tentaånget

Jag har nu börjat erfara den omtalade tentaångesten som för många inträffar strax innan en tenta.
Det är mindre än två veckor kvar, jag är inte klar med litteraturen och på fredag får vi instuderingsfrågorna.
Ikväll läser jag klart en bok, och tar itu med en av de andra påbörjade.

Känns lite läskigt, men det kommer säkert gå bra. I värsta fall får jag skriva omtenta, men efter att ha upplevt hur det är, och kommit in i lästekniken och så vidare kommer nog nästa tenta gå bättre!
Jag måste ha större självdisciplin resten av denna vecka, och nästa, än vad jag haft hittills. Jag tror att telefonen blir svårast att hålla mig borta ifrån, men jag har i alla fall hållt schemat fritt från diverse kompisdejter osv.

Peppa mig!

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Jag är fortfarande imponerad att du vågade dig in i skolkorridorerna igen. Men om du inte skulle gjort det, skulle jag blivit sur. Din intelligens behöver möta utmaningar, du en smart tjej!

Så, för att peppa kan jag ju dra en klassisk ramsa "Heja Sanna, du är bäst! Mycket bättre än en häst. Heja, heja, heja!"

Eller, vilket jag är övertygad om att alla ser som en bättre lösning, håller jag käften medan du pluggar massor! För att nå resultat kommer det krävas mycket arbete. Men det kommer vara värt det! Jag hoppas att du är lika övertygad som mig om att du kommer lösa pluggandet galant. För hos mig finns inte ens ett uns av tvivel.

Sanna-Maria sa...

Haha :) Tack Tobias! ^^
Jag körde din gamla metod igår- nattplugg. Jag gav upp rätt tidigt, dock. Kör på dagens lediga dag för fullt!