11 mars 2009

Grattis till mig ^^

Imorgon fyller jag 20, tjoho!
Blir kalas med familjen om en stund, tårta, mums. :)
Imorgon hade jag tänkt gå ut och käka god mat med ett par vänner, men jag mår inte bra alls idag, så jag tar det nog lugnt imorgon... Blir att vara hemma med Ronny, som kommer hit från Stockholm, och så Christoffer. :) Tjoho! Ska baka egen tårta till oss ^^


För övrigt har jag insett en grej angående min fotografering. Det är inte alltid "perfekt" som gör en bra bild. Naturligtvis. Men jag har lätt att slänga egna bilder när jag inte är 100 % nöjd, men hade någon annan tagit samma bild hade jag kanske tyckt den var skitbra! Självkritik är ibland den värsta av all kritik.
Här kommer iaf en bild jag tänkte radera, jag tog den genom fönstret en dag när jag hade tråkigt. Vad tycker du? Tummen upp eller papperskorgen?

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Jag har uppmärksammat samma fenomen hos mig! Ibland har man nog en så klar bild av hur man vill att ens foto ska se ut, att man lätt blir besviken om resultatet blir annorlunda från ens grundtanke - även om den nya versionen också är bra!
Jag gillar definitivt din bild! Eventuellt skulle jag beskära bort den understa pippin helt, eftersom den redan är kapad.

Och du... Grattis till dig!

Anonym sa...

Jag tycker att bilden är jättemysig^^ Och grattis föresten^^