2 apr. 2009

Sådärja.

Massor av saker avklarade. En ny lista på nya saker att fixa, dona med, göra. Osv.

Massor av saker jag vill göra, och en hel del jag vill undvika.

En sak jag borde göra. Jag borde sova. En CoS timed med ett sjukt ventrilogäng, en timmes panikhelande och ressande och dödande, och en jäkla massa sjuka kommentarer och en himla massa skratt på det. Har fått min hjärna att gå på högvarv. Eller lågvarv.

Jag vet att en del (typ två personer) har klagat på att jag inte har uppdaterat min blogg på ett tag nu. Jag har dessutom inte uppdaterat er om hur mitt lilla självexperiment har gått- det kommer jag vill. Tror jag. Så here I am. För att visa att jag lever (eller vad man ska kalla detta tillståndet.)

Det påminner om tillståndet då jag lyckades jämföra min livvssyn med en regnbåge och svarta pärlor. Eller hål. Eller hur var det? Eller var det livssituation. Hmhm.. *letar upp texten i fråga*



"Det är en enda stor regnbåge, med ett pärlband i mitten, av svarta fläckar."



SÅ var det. ^^



Ja, hmm...

Soligt idag! Årets första sommardag, I'd say. Satt ute och solade, blev lite småröd. Till och med vindarna kändes behagliga och välkomna i dagens värme. Gick upp till vättlestugan också, med Maya. Vi gick till bryggan i surtesjön där, och Maya var mesig som vanligt. Snart dags för årets första kanottur!! Missade det helt förra året, hemska mig. ^^



Jag tog en bild på en kotte och skickade till finland.

Varför? Fundera på det en stund du! ^^



Okej, så.

Det är nu 4 dagar sedan jag skulle ha skrivit del 2 på mitt självexperiment. Det gjorde jag inte, för då skrev jag högskoleprovet. ^^

Men läget är samma nu som då. Nästan. Bara lite bättre.

Ja, jag har iaf lyckats uppdatera min livsstil till en lite bättre. Jag käkar bättre, och motionerar mer och mår rent fysiskt bättre.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg la jag ner historiakursen också, vilket har bidragit till det något enormt. Lite för att ersätta tomrummet som blidde, så har jag tagit upp finskainlärandet med nya krafter. Jag ska för tusan lära mig det nu! (Rakennustyöläinen!) Och så ska jag åka till Finland i sommar nån gång. :) Tjoho!

Dagar som idag går allting bra, känns det som. Ingen stess, ingen press. Göra saker i lugn och ro. Sitta i solen och njuta en stund ger onekligen energi till allt annat som känns lite jobbigt.



Jag har mediterat ofta, men inte varje dag som jag hade tänkt. Det är bra, för att man lär sig se objektivt på allt som pågår runt om och inom sig. Stress kan trycka ner en otroligt mycket om man låter det ta över en, men när man tar ett steg tillbaka och ser på det med nya ögon så är det lättare att reda ut allt och ta tag i saker i tur och ordning. Prioritering och planering är a och o. Eller p och p.



Det känns som en jäkligt bra idé att återuppta skriften av det här inlägget imorgon- när jag inte är övertrött som en gnu. Och gnuer, dem är övertrötta må du tro!



Godnatt och godmorgon, kära läsare.

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Hahahaha jag skrattade oavbrutet när jag läste inlägget! Välmående is the shit! Ser med spänning fram emot morgondagens inlägg, enligt mig får det gärna innehålla lika mycket flum som detta. Nu ska jag också degnuificera mig.

Rebecca sa...

Jag har också klagat lite på att du inte skrivit på länge, fast i tysthet..
Kul med ett roligt inlägg från dig nu iaf ^^