2 sep. 2009

100 inlägg!

Såg idag att jag har skrivit 100 inlägg här. Känns som många fler, eftersom jag skrev första inlägget för så länge sedan.
Detta är lite av en göra-viktiga-saker-dag. Lyckades ta mig upp i någorlunda vettig tid (halv tio) och började tvätta en halvtimme senare. Blommorna är vattnade, soporna är slängda. Jag ska leta upp min gamla planerare så att jag kan göra schema och så, återigen, städa!
Jag vet inte riktigt hur alla kläder hamnar på mitt golv, eller hur alla papper sprider ut sig över hela rummet, eller hur det mesta känns som att det är precis just på den platsen det allra helst inte ska vara på. Plockaplocka. Städastäda.

Igår tog jag en tur in till stan för att minska beloppet på bankkontot. Ny mapp till papper inhandlades, och även nya gitarrsträngar till gitarren jag tänkte lära mig spela på.
Ännu ett långtidsprojekt...

Ska bli kul att se om jag faktiskt lyckas slutföra något av mina projekt, eller om det bara är roliga idéer jag får för mig. Som inte blir slutförda, utan ersätts med nya roligare idéer.

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Roliga idéer är inte roliga om de blir för ansträngande! Dessutom borde någon ha avlivat Newton innan han hann uppfinna tyngdkraften, så att all skit inte hamnade på golvet. Lycka till med städning och projekt!

Rebecca sa...

Hahahaha, Tobias kommentar om tyngkraften är klockren xD Jag önskar dig också lycka till med all städning och projekt och grattis till 100 inlägg ;)