8 jan. 2009

Dagens lycka.

Idag är Sanna fylld av en sprudlande glädje. Jag vaknade strax innan klockan ringde, ser ett sms som på ett gulligt sätt talar om för mig att jag BÖR titta ut genom fönstret (Tack Eskii!). Det gör jag. Sedan hoppar jag lite smått av barnslig lycka- det är snö ute. Fullt med snö!
Vidare inser jag att klockan är 10 minuter i nio. LIDL öppnar nio. Varför i hela friden vore jag nu intresserad av är den butiken öppnar, jag handlar ju aldrig där?
Idag har LIDL förtjänat en beskärd del av min lycka, för idag fick dem in helt utmärkta yogamattor! (Hoppas jag, jag har ju inte testat den än)

För att ge mig en liten prick över i:et, helt enkelt ännu en sak som gör dagen fullkomlig, så fick jag ju antagningsbesked nr. 2 från studera.nu. :)
Jag kan härmed meddela att jag fr.o.m januari månad är studerande på Göteborgs universitet, kurserna jag läser är Historia, Grekisk Mytologi och en introduktionskurs till arkeologi.
Yeppyepp.. Jag är glad, och när jag fått reda på de underbara nyheterna utförde jag (tro det eller ej! ännu en liten hoppaktig dans av glädje. :D

Nu sitter jag dessutom och äter en delikat frukost (Tobbe, du vet vilken jag menar ;) ) och funderar på vad jag kan ägna resten av denna underbara dag åt. ^^
Jag tror jag ska ägna den åt att vara sliskigt lycklig lite mer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till kurserna ^^ mycket plugg-plugg ämnen, men de verkar intressanta. Du får meddela om yoga-mattan uppfyller dina förväntningar sedan ;)
Själv ska man masa sig till viktoriagatan och göra omprov i engelska. Inte lika lycklig dag. Jag kanske borde pluggat något innan?

Anonym sa...

Woho! Stort grattis till dig! Grattis för nya prov, inlämningar och tentor... Du kommer klara det galant!

Anonym sa...

Grattis^^ Låter som väldigt intressanta kurser:)
Själv kom man ju då inte in som mer än 6 reserv... Men jag får väl skylla mig själv då jag skickade in en sen ansökan(A)