27 feb. 2009

Godmorgon

Från och med idag, den 27 februari, ska jag testa att förändra min livsstil i trettio dagar. Från stress, press och att inte få någonting gjort så bra som jag hade önskat, ska jag försöka gå till en stil där -det ofta nämnda ordet- motivation och ambition, och framför allt välmående är nyckelord.
Jag ska strukturera mitt läsande, träna regelbundet, och ha andra rutiner som att ta ett kort yogapass varje morgon, och hinna med en stunds meditation varje dag. Mina sovrutiner ska ändras till mer fasta och bra tider. Onyttigheter ska (oftast) bytas ut mot nyttigheter som frukt och nötter.
Mitt mål är att minska stressen, och helt enkelt må bättre.
Jag har skrivit ned mina tankar, känslor och hur jag har mått de senaste två månaderna fram till idag, och kommer sedan göra samma sak om trettio dagar om den tiden.
Vid det laget kommer jag ha skrivit både omtentan på den första mindre lyckade, och även tenta nummer 2 i Historia.
Jag kommer förstås också minska rejält på datoranvändningen, eftersom datorn distraherar mig otroligt mycket. För er som saknar mig jättemycket är jag ju ändå nästan alltid nåbar på mobilen. ;)

För övrigt kan jag tipsa alla om boken meditation av Ulrica Norberg som finns att köpa för mindre än en hundralapp på bokrean! Otroligt bra och motiverande bok (hell, ni ser ju hur det gick för mig xD ) som ger ett busenkelt knep till ett (ja, faktiskt) lyckligare liv. ^^

Önska mig lycka till!

1 kommentar:

Tobbe sa...

Oj, rutiner och vardag i massor! Alla vägar till välmående är bra att gå. Jag önskar dig verkligen lycka till! Det är så kul att utföra experiment på sig själv, och att ta kontroll över sitt liv är aldrig fel.