6 apr. 2009

Sommar, sommar

Sommaren är här känns det som, även om träden knappt börjat knoppa. Solen är framme för det mesta, men kvällarna är ju fortarande kyliga. Idag ska jag nog försöka jobba på att få lite färg på mina ben ^^ Ta en promenix också, börjar bli redo för beachen 2009! haha

Hade för övrigt en trevlig helg. Åkte till Älvängen på lördag, umgicks med Christoffer och två av hans vänner, som har en liten bebis, Frej. Underbar lite charmör, haha! Vi kramades massor ^^ Kom hem igår eftermiddag, och dagen igår tillbringades mest i sängen, vilandes i solen, läsandes eller vid datorn. ^^ Slackerdag.
Började läsa en ny bok, Djungelbarn av Sabine Kuegler, den verkar vara lite spännande. Det är lite av en självbiografi kanske, hon berättar om sin barndom i en by som fortfarande levde på stenåldervis. I början får man läsa om hur hon upplevde att komma till en storstad när hon var 17 år och skulle utbilda sig, och hur hemskt och spännande allting var. Särskilt tåget, som var stort och hemskt och inte alls som på bilderna hon hade sett.
Jag läser nog ut den fort, för jag har beställt David Eddings första bok i serien Sagan on Belgarion, på engelska. :)
Läsning i solen, here I come!

Inga kommentarer: