22 okt. 2009

Tristessvardag i trötthet

... är ungefär hur jag skulle beskriva veckan som gått. Jag har drabbats av en överväldigande trötthet, och igår drabbades jag av insomningsbesvär som kommer hålla i sig i ett par dagar framöver. Nej, jag kan inte förutspå framtiden, mitt besvär heter Den förlorade symbolen och jag har Dan Brown att skylla det på. Måste han ge ut en ny bok NU?
Medicinen är läsning på dagtid, för jag KAN inte lägga ifrån mig boken om jag inte har något annat vettigt att göra. (Vilket inte inkluderar att ligga i sängen och försöka somna!)

Idag hade jag ett möte hos Jobbcenter på vår allas favoritplats Arbetsförmedlingen. Återigen gav det lite motivation och hopp om en givande framtid. På måndag om två veckor ska jag till en jobbcoach, då blir det förhoppningsvis ännu klarare om vilken väg jag vill ta och vad mitt mål är. :)
Jag har tyvärr inte börjat sy än och börjar undra om jag kommer hinna klart med blepptäcket i år? Jag har ju tenta om en månad. Och när en månad har gått, så har jag tenta igen om en månad.
Självklart skulle det gå om jag la upp min tid ordentligt och struntade i att utöva den ädla konsten i att göra ingenting, då skulle jag hinna med projekt, plugg och framtidstänk.

Att göra allt eller inget- det är frågan.

Här på bilden ser ni mitt resultat från intressetestet på arbetsförmedlingens hemsida. Gjorde några, för att se om resultatet blev likadant. Enligt detta testet är det ju verkligen tydligt vad jag är intresserad av, och det stämmer visserligen, men vill jag satsa på något av yrkena i listan? Jag vet inte. Det finns ju andra yrken jag är intresserad av också, och även om ett test visar vad jag kan tänka mig att arbeta med idag visar det ingenting på längre sikt. Jag vill ha ett jobb jag kan trivas och utvecklas med, och jag känner inte för att påbörja en utbildning för ett jobb jag känner bara skulle vara okej.

1 kommentar:

Tobbe sa...

Du pluggar och går till a-f men önskar att din effektivitet var större så att du kunde sy blepp-täcket? Haha du är härlig, du! Och du, välkommen till klubben för folk (och andra) med insomingsbesvär.