12 mars 2011

God jul, gott nytt år och allt annat jag har missat.

Idag fyller jag år. När jag låg i badet och slappade kom jag in på en himla massa tankar om ålder och tyckte att jag borde skriva ner dessa någonstans. Då kom jag ihåg att jag ju har en blogg. Som jag inte har uppdaterat på en evighet.
Jag har helt enkelt glömt bort det. Inte för att jag tror att någon saknat det särskilt mycket.

Sist skrev jag om resan till Budapest. Det var en stundtals bra resa, och stundtals dålig. Staden var vacker, människorna var dumma och maten äcklig.
Och med detta kommer vi in på Green Team, som jag åkte dit med.
Green Team har nu avslutats, den sista februari var den sista dagen på jobbet, och glad är jag för det. Det var också, precis som resan, växelvis bra och dåligt, att jobba där men sista månaderna var det mest dåligt. Ett fiasko. Katastrof. Jag önskar nästa grupp ett hjärtligt lycka till, och jag hoppas att de högre hönsen försöker lista ut vad som gick fel eftersom vi inte fick göra någon utvärdering. Kanske var de rädda.

Nog om det.

Jag är numera inneboende, hos min katt. Hon flyttade in hit dagen innan alla hjärtans dag, och tog över min lägenhet. Jag får arbeta för henne också; varje dag måste jag ta bort bajs och kiss från hennes toalett. Och servera henne mat och vatten, och ofta kräver hon att jag ska leka med henne trots att jag gör viktiga saker som att sova, eller sitta vid datorn.
Ofta ligger hon och latar sig, och när hon känner närhetsbehov gör hon det i min famn. Dessutom älskar hon att tugga på och välta mina krukväxter. Och jag älskar henne. :)

Och angående åldern... Jag glömde visst bort vad jag hade att säga om det!

1 kommentar:

Anna sa...

Jag tycker nog att en bild på din (antar jag) söta hyresvärd vore på sin plats ;)

Och även jag vill minnas att Budapestmänniskorna inte kändes särskilt vänliga. Undrar vad det beror på?!