12 apr. 2010

Vårkänslor på riktigt

För första gången i år kunde jag ligga i solen och njuta av värmen mot mina bara armar och att solens strålar nästan bränns mot kläderna. Jag har gjort sönder två par solglasögon. Tagit massa fina bilder. Gått några kilometer. Lekt med hundar. Ätit glass!
Det var en bra dag, och det behövde jag. Senaste veckorna har inte så många dagar varit bra. Med stress och oro och annat inblandat.
Det mesta av vad som händer nu är inget jag vill skriva om, men det mesta löser sig snart.

Däremot kan jag berätta att jag ska söka fyra utbildningar till hösten. Fotoskolor/kurser. Tre av skolorna ligger långt bort och det skulle innebära att jag skulle få flytta till internat.
Snart ska två ansökningar vara inne, två har jag lite längre tid på mig.
Det är riktigt nervöst och spännande att se om jag kommer in eller inte eftersom det dels är genom mina bilder jag blir bedömd.
Riktigt svårt är det dessutom att plocka ut bilder jag tycker är bra nog att skicka iväg som arbetsprover.

Jag slängde iväg ansökan till två distanskurser också, ifall jag inte skulle komma in på någon av skolorna. Digital bildbehandling och Fotografi - Visuell kommunikation.
Det blir min plan B, och jag förutsätter (även om jag inte vågar göra det) att jag får läsa båda kurserna eftersom det är på distans. =)
Jag tror dessutom att kurserna skulle ge mig mer kunskap och förutsättningar inför nästa års ansökningar isåfall.

Lite framtidsplaner och tro är bra för hälsan. Fast inte lika bra som Kakor. Kakor.. Mm.

2 kommentarer:

Tobbe sa...

En verkligen välförtjänt härlig dag! Nu väntar allt fler underbara dagar med sol och kärlek. Hoppas att du vill dela många sådana med mig... Du vet att jag hejar på dig!

Anonym sa...

Kakor är bra! Mer för själen än för figuren kanske. Men bra. :)

Hittade hit från Tobbes sida och blev precis hur glad som helst när jag läste i din boklista och hittade Robin Hobbs Fjärrskådarböcker bland favoriterna. Inte bara jag som fastnat för dem, med andra ord. Skulle kunna läsa om dem hur många gånger som helst, tror jag!!