29 aug. 2010

Mångmiljonär på glädje

Vilken händelserik period av mitt liv!
Lägenhetskontraktet är påskrivet - flytt första november! Det är riktigt spännande och nervöst, och kommer säkert vara läskigt första nätterna. Ska bli härligt att ha helt och hållet eget ansvar och ett eget hushåll att sköta om. (Och framför allt- inredningen!!)
På måndag ska jag baka tårta(or). På tisdag ska vi äta tårta(or) på jobbet. Då får vi anställning och lön i sex månader. Det ska också bli underbart och väldigt mycket mer motiverande än att arbeta för 16 kronor i timmen.

I slutet av september eller början av oktober blir det dessutom en utomlandsresa med jobbet! Målet är Budapest i Ungern, och som det ser ut nu blir det tre nätter på hotell. Otroligt spännande och hemskt nervöst med att flyga för första gången! Får se hur mycket pengar som går åt dit dock, jag hade tänkt spara nästan hela lönen till inflyttningen, men vill inte snåla alltför mycket på min första riktiga resa utanför norden. :)
Blir förhoppningsvis massor av fotograferande där, synd bara att jag inte har mer utrustning. ^^

Idag blir också en fröjdefull dag. Den började ju trots allt med en kram. ^_^

1 kommentar:

Unknown sa...

Ungern är rätt så billigt om jag inte minns fel. Det var visserligen jättemånga år sedan jag var där men du kommer nog få roligt där.